Καλέστε μας στο τηλέφωνο (+30) 6937421086 όπως επίσης και στα

Στείλτε e-mail στο: elegantaxiservice@gmail.com

 Η Elegance Taxi προσφέρει υπηρεσίες ταξί υψηλής ποιότητας από και προς το Αεροδρόμιο (SKG) της Θεσσαλονίκης, αποκλειστικά με οχήματα Mercedes-Benz.

 Είναι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες, που μπορούμε να σας προσφέρουμε για τις μετακινήσεις σας από και προς οποιοδήποτε προορισμό, πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.     

 Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα ταξίδι να μοιάζει με μία μικρή διαδρομή και μία μικρή διαδρομή 

με ταξίδι!

  Ταξιδέψτε μαζί μας από το Αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και από τους σταθμούς των ΚΤΕΛ και του ΟΣΕ, προς όλους τους δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Χαλκιδική  και η Κατερίνη και επωφεληθείτε από τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρουμε.

 Επιλέξτε ανάμεσα σε Mercedes-Benz E-Class Premium Taxi, Sedan και Station Wagon ή σε Mercedes-Benz Minivan 7 και 8 θέσεων, ανάλογα με τις μεταφορικές σας ανάγκες.

 Εγγυούμαστε την έγκαιρη παραλαβή σας και την μεταφορά στον προορισμό σας με άνεση, ασφάλεια και πολυτέλεια!

Μετέωρα
Το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο της Καβάλας
Η Χρυσή Λάρνακα

Ανακαλύψτε τα Μετέωρα στη Θεσσαλική γη. Ένας τόπος που η θρησκεία αναβλύζει από παντού σας καλωσορίζει σε ένα σκηνικό κινηματογραφικό! Πελώριοι κάθετοι βράχοι, γλυπτά που φιλοτέχνησαν προϊστορικά ποτάμια, με σκαρφαλωμένα επάνω τους μοναστήρια ξακουστά!

Στα βήματα του Φίλιππου Β',

βασιλιά της Μακεδονίας,

πατέρα του Μεγάλου

Αλεξάνδρου. Δείτε από κοντά τα μνημειακά τείχη και το αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, καθώς επίσης και τα αρχαιολογικά μουσεία της Αμφίπολης και των Φιλίππων!

Εκδρομή σε δύο σημαντικές πόλεις της αρχαίας Μακεδονίας. Από την "παλαιά" πρωτεύουσα Βεργίνα, στη "νέα" πρωτεύουσα της αρχαίας Μακεδονίας Πέλλα, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ανδρώθκε ο Μέγας Αλέξανδρος!